|
|||
Zakwas Technologia w piekarniWydawnictwo Naukowe PWNCena: Autor: Markus Brandt, Michael Ganzle ISBN: 978-83-01-18299-1 Ilość stron: 408 Data wydania: 10/2015 Oprawa: Twarda Format: 15.5x24.0cm Wydawnictwo: Naukowe PWN Zakwas W książce przedstawiono wyniki badań w zakresie prowadzenia zakwasu – zarówno z perspektywy naukowej, jak i empirycznej – oraz cenne wskazówki praktyczne pomocne w kłopotliwych sytuacjach. W publikacji uwzględniono zagadnienia takie jak procesy metaboliczne zachodzące podczas fermentacji zakwasu czy też metody biologii molekularnej służące analizowaniu jego mikroflory. W książce zawarto również informacje dotyczące m.in.: Niezbędnik wszystkich, którzy chcą opanować sztukę tworzenia optymalnego zakwasu. Książka informatyczna: Zakwas Technologia w piekarni |
|||
Księgarnia informatyczna aton.pl Tutaj możesz kupić tę książkę w dobrej cenie. Zapraszamy na zakupy do naszej księgarni internetowej. |