|
|||
Fotografia kulinarna Od zdjęcia do arcydzieła. Wydanie IIWydawnictwo HELIONCena: Autor: Nicole S. Young ISBN: 978-83-283-2490-9 Ilość stron: 272 Data wydania: 10/2016 (wydanie 2) Oprawa: Miękka Format: 200x230 Wydawnictwo: HELION Niemal każdy z nas fotografuje potrawy. Niezależnie od tego, czy uwieczniamy piękny tort z białego marcepanu, czy prowadzimy bloga kulinarnego, czy po prostu przesyłamy fotkę na Facebooka, chcemy wykonać piękne zdjęcie, które w pełni odda charakter i smak potrawy. Nierzadko usiłujemy przy tym nadać fotografii własny, indywidualny styl, tak aby przykuła uwagę widza. Jednym zdaniem, fotografia potrawy ma wyglądać pięknie i nasuwać myśli o jej pysznym smaku! Niniejsza książka jest drugim, zaktualizowanym wydaniem bestsellerowego poradnika tworzenia doskonałych zdjęć kulinarnych. Autorka niezwykle ciekawie i przystępnie przedstawia najważniejsze podstawy fotografii, prezentuje tajniki stylizacji i dekoracji potraw, a także wprowadza do metod korekcji zdjęć w programie Adobe Lightroom. Sporo miejsca poświęcono publikowaniu własnych prac, przygotowaniu profesjonalnego portfolio i budowaniu swojej pozycji jako twórcy pięknych zdjęć. Najważniejsze zagadnienia: Spraw, aby dzieła sztuki kulinarnej wyglądały jeszcze pyszniej. Książka informatyczna: Fotografia kulinarna Od zdjęcia do arcydzieła. Wydanie II |
|||
Księgarnia informatyczna aton.pl Tutaj możesz kupić tę książkę w dobrej cenie. Zapraszamy na zakupy do naszej księgarni internetowej. |