|
|||
Biotechnologia żywnościWydawnictwo WNTCena: Autor: Bednarski Włodzimierz, Reps Arnold ISBN: 978-83-7926-074-4 Ilość stron: 498 Data wydania: 10/2013 (wydanie 2) Oprawa: Miękka Format: 16.5x23.5cm Wydawnictwo: WNT Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności, m.in: • otrzymywanie i stosowanie biokatalizatorów w przemysle mleczarskim, spirytusowym, owocowo-warzynym i mięsnym Książka dla wszystkich, którzy interesują się zagadnieniami stosowania metod biologicznych w produkcji zywności. Spis treści: Książka informatyczna: Biotechnologia żywności |
|||
Księgarnia informatyczna aton.pl Tutaj możesz kupić tę książkę w dobrej cenie. Zapraszamy na zakupy do naszej księgarni internetowej. |