|
|||
Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności. Systemy, metody, narzędziaWydawnictwo DifinCena: Autor: Piotr Grudowski, Maria Szpakowska, Elwira Brodnicka, Ewa Marjańska, Zb ISBN: 978-83-8085-004-0 Ilość stron: 198 Data wydania: 05/2016 Oprawa: Miękka Format: 16.0x23.0cm Wydawnictwo: Difin Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa. Spis treści: Wykaz najważniejszych skrótów Rozdział 1. Podstawy zarządzania projakościowego Rozdział 2. Wybrane systemy związane z jakością i bezpieczeństwem żywności Rozdział 3. Metody badania preferencji i satysfakcji konsumenta produktów żywnościowych Rozdział 4. Statystyczne metody doskonalenia procesów Rozdział 5. Przykłady zastosowań wybranych metod w zarządzaniu jakością i w towaroznawstwie Podsumowanie Książka informatyczna: Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności. Systemy, metody, narzędzia |
|||
Księgarnia informatyczna aton.pl Tutaj możesz kupić tę książkę w dobrej cenie. Zapraszamy na zakupy do naszej księgarni internetowej. |