|
|||
Odroczony rozrost Technologia w piekarniWydawnictwo Naukowe PWNCena: Autor: Huber Hans ISBN: 978-83-01-18003-4 Ilość stron: 172 Data wydania: 09/2014 Oprawa: Twarda Format: 15.5x24.5cm Wydawnictwo: Naukowe PWN Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia? Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów? Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom. Podpowiada praktyczne rozwiązania, koncentrując się wokół zastosowań technologii chłodniczych: W książce znaleźć można: Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie, aby rozpocząć wypiek bezpośrednio w punktach sprzedaży - sieci partnerów lub... własnej! Książka informatyczna: Odroczony rozrost Technologia w piekarni |
|||
Księgarnia informatyczna aton.pl Tutaj możesz kupić tę książkę w dobrej cenie. Zapraszamy na zakupy do naszej księgarni internetowej. |